ONS TEAM

Janine Bijlsma

Eigenaresse & Art Director

Het is mijn passie om jonge gepassioneerde mensen op te leiden. Na 40 jaar in het vak doe ik dit nog steeds met heel veel plezier.

Adri van Lieshout

Eigenaar & Art Director

Ik ben ‘nog maar’ ruim 50 jaar kapper en gelukkig al vanaf 5 juni 1981 in Rotterdam. Het is mijn specialiteit om te luisteren naar de wensen van de klant betreffende het knippen en kleuren en deze te vertalen naar een kapsel dat bij de klant past. Mijn passie is het opleiden van medewerkers tot ondernemer. Ook vind ik het prettig om te mogen werken in een fijn team. Ik hoop dan ook nog zo lang mogelijk door te kunnen gaan met mijn vak.

Luciënne van Haaren

Senior Stylist & Color Specialist

Ik werk vanaf december 1999 bij Christiaan. Mijn specialiteit en passie zijn het knippen en kleuren. Dit vind ik dan ook het leukste aan het vak.

Rajshree Dharmlal

Top Stylist, Color Specialist, Beauty Stylist, Visagie & CND Shellac Specialist

Na een stage van 2 jaar ben ik inmiddels vanaf januari 2012 bij Christiaan in dienst. Mijn specialiteiten zijn knippen, kleuren, visagie en het verzorgen en lakken van nagels. Ik vind het leuk om klanten tevreden de deur uit te kunnen laten gaan.

Giorgos Katsidimas

Top Stylist, Colorspecialist & New School Barber

Ik werk sinds 1 juni 2018 bij Christiaan. Ik ben uit Griekenland gekomen. De Nederlandse taal ben ik aan het leren, maar mijn Engels is ook prima. Ik ben 23 jaar en mijn specialiteit is: “To make the world happy!”. Kleuren, knippen, het haar stylen, communicatie en ‘artistic sparkles of fantasy’ is favoriet in mijn werk. Inderdaad I love everything dat heeft te maken met jouw haar. Vrouwen, maar zeker ook mannen. I am waiting for you to get to know each other better.

 

Jessica Rodrigues 

Stylist

Na jarenlange ervaring elders, werk ik sinds november 2015 bij Christiaan. Mijn specialiteit is het knippen en kleuren van de klanten. Het leukste aan het vak vind ik dat ik iedereen een goed gevoel kan geven, dit doe ik graag door middel van de vele treatments die we bieden. Deze zijn goed voor het haar en de hoofdhuid en zijn er ook om de klanten te laten ontspannen.

Cheyenne de Bruin

Stylist & Colorist

Ik werk sinds mei 2017 bij Christiaan. Het leukste aan mijn werk vind ik om de klanten een passend advies te geven en ze zo stralend en blij de deur uit te kunnen laten gaan. Dat is ook mijn passie want, ‘wat bij je past maakt je mooi’.

 

Bo Cornelissen

Junior Stylist & Visagist

Ik werk sinds maart 2019 bij Christiaan. Hiervoor heb ik de visagie opleiding bij Mieke Petit gevolgd. Mijn specialiteit is dan ook visagie. Het is mijn passie om mensen mooi te maken, vandaar mijn keuze om ook het kappersvak onder de knie te krijgen. Het leukste aan het vak vind ik om klanten een goed gevoel en een fijne ervaring te geven.

Roxana Tuitman

Senior Beauty Therapist, Voedingsdeskundige & CND Shellac Specialist

Sinds juni 2010 werk ik bij Christiaan. Het is mijn specialiteit om gasten volledig te laten relaxen en hun onder te dompelen in een wereld waarin stress niet bestaat: “They may forget what you say or did, but they will always remember how you made them feel.” Mijn passie is het bezig zijn met voeding en gezondheid en hiermee anderen te inspireren om goed voor zichzelf te zorgen: “Beauty on the inside & outside.” Het leukste aan het vak vind ik de blijdschap en het ontspannen gevoel van de gasten wanneer ze de deur uitgaan. Ik ben degene die dat mogelijk gemaakt heeft.

Chrysa Exarchou

Beauty Therapist, Pedicure & CND Shellac Specialist

Na meer dan 10 jaar ervaring elders, ben ik mijn werk bij Christiaan begonnen in november 2018, als Beauty therapist, pedicure en CND specialist. Mijn doel is om de klanten gelukkig te maken met mijn behandelingen. Ik combineer dit graag met ontspanning, vooral bij de lichaamsbehandelingen en massages. Mijn specialiteit is pedicure, “after a pedicure, you don’t walk, you fly!”. Ik hou van de sfeer in de salon en elke dag ontwikkel ik mezelf en mijn werk door constant nieuwe technieken te blijven leren.

Henriëtte Jansen

Front Desk Manager

Ik ben bij Christiaan komen werken, toen het in maart 2008 uitbreidde en het Christiaan Lifestyle Salon en Spa werd. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van producten. Het leukste vind ik om samen met ons geweldige team de klanten met een goed gevoel te laten vertrekken.

Brenda van den Boogert – Castenmiller

Salon Manager 

Ik werk sinds oktober 2008 bij Christiaan. Ik vind het heerlijk om dagelijks alles op rolletjes te laten verlopen en trainingen te organiseren. Het leukste aan het vak vind ik dat het zo divers is, ik kan bijvoorbeeld ook bijspringen om klanten te wassen en te drogen. De kapperswereld, de schoonheidssalon en de voeding maken het compleet. Ook het feit dat we met leuke collega’s werken en onze leuke klanten mogen verwennen vind ik heel leuk aan het vak.

Openingstijden

Maandag:              13:00 – 19:00         

Dinsdag:                 06:15 – 19:00     

Woensdag:             06:15 – 19:00

Donderdag:           06:15 – 19:00

Vrijdag:                   06:15 – 21:00

Zaterdag:               06:15 – 17:00

Zondag:                  Gesloten

Contact

Tel: 010 4364210
Mail: info@christiaanlifestylesalon.nl

Adres: Nieuwe Binnenweg 66-68
3015 BB Rotterdam

Call Now ButtonBel Ons!